Sunday, 3 June 2012

oh peperiksaan lagi !

Assalamualaikum
Haii !





ikutkan hati mati,
ikutkan rasa binasa.

bila time exam macamni, maka beribu rasa yang timbul di dalam hati ini. rasa serba tak kena. biasa la mode exam kan ? nak lari dah tak boleh. kena redah jugak walau apa pun yang jadi. ^^
semoga berjaya semua :)





cuba mencari mode exam. hayyaak. hilang pulak dia -.-
cepat-cepat sikit balik na. exam dah dekat nih.
mintak-mintak semuanya dipermudahkan nanti :)
exam sem ni tak payah bawak masuk ic. yess ! malu nak tunjuk ic. haha
slip exam dan kad matrik sudah cukup. ^^

dimulakan dengan Bismillah,
diakhiri dengan Alhamdulillah.





3 comments:

farahsalime said...

aku rase sume note pon penting skg ni macik..
ahakkss gelong dah aku (@.@)
wish both of you gudluck ok..do your best :)

FIGHTING!!! (bajet oppa)

Peyan Sanstaro said...

Gdluck hampa dua dkt sana..
Hehehe ;)

nohasyida safie said...

ya betoi tu far ! haha

kami pun doakan ampa berjaya :)
gudluck peyan and far and the gang ^^
moga kita dipermudahkan nanti.
amin^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...