Tuesday, 5 June 2012

Rasa


Assalamualaikum
Haloo !



Hari ni hari pertama untuk final exam bagi sem 4 kali ni. paper Research Methodology. start pukul 2 petang. kami siap puku 10.45 pagi. dah siap hujan pun turun. kami tunggu hujan reda dulu. hujan dah reda. naik bas pukui 11 pagi p library dulu. makan, hantaq buku, solat zohor siap kat sana. pukui 12.45 lepas tu, tunggu bas pulak nak ke DKP 18. ya, exam kali buat kat DKP baru UMS. text Nurul tanya kena bawak apa masuk dewan exam selain slip dengan kad matric. pastu tetiba kena bawak masuk ic pulak. -.-


terimas to mr.google

tunggu luaq dewan lebih kurang sejam kot. ramai sangat orang. hehe. pastu semua berkerumun nak masuk dewan. al maklumlah exam kat sini tak guna angka giliran, duduk ja sesuka hati. -.- nasib baik dapat tempat depan sikit. senang nak keluaq kan. hee. pastu bila nak start exam, macam biasa kena isi borang omr, buku jawapan, borang kehadiran dll. haisss. pening sikit masa nih. tak tau nak isi macam mana. terpinga-pinga cek ni. mana nak isi no matric, kod subjek, tarikh, tempat. macam serba tak kena ja. huu. pastu jawab la. sampai pukui 4.40 petang. dah tak tau nak goreng apa. cek pun nak meminta diri. haha. patu ada satu lagi benda tak isi. kena hitamkan kotak apa tah. mana la cek tau. pastu cek tanpa segan silu tanya abang yang dok kutip kertas tu. "ermm. kotak ni nak isi apa eh?" abang tu pun teragak-agak nak jawab. "errk, no ic. eh. no matric. ya isi no matric. lepastu tulis section sekali". haha. terima kasih ya :)

lepas isi, rasa macam-macam adaaa. haha. tak puas hati. betoi ka apa yg cek isi tadi. haishh.
kat tempat orang memang serba tak kena. tak macam tempat sendiri. kan ?

apa-apa pun satu dah lepas. tinggai lagi dua. huhu.
moga lebih baik InsyaAllah ^^


terima kasih ^^

2 comments:

farahsalime said...

aku paham perasaan hang cik..huhu.
gudluck ea kengkawan :)

nohasyida safie said...

yea. terima kasih kawanku :)
good luck gak untuk ampa semua ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...