Tuesday, 3 January 2012

SELAMAT DATANG TAHUN 2012

Assalamualaikum
Hello There !




pejam celik. pejam celik. dah tiga hari kita berganjak ke tahun dua ribu duabelas kan ? kan ?
Alhamdulillah. Allah masih panjangkan umur kita untuk menghirup udara bagi tahun baru nih. ^^

bagi pembukaan tirai tahun 2012.  barulah cek sedar yang cek ni taklah sekuat mana. huhu



Tuhan... baruku sadar 
indah nikmat sihat itu
tak pandai aku bersyukur
kini ku harapkan cinta Mu


- MUHASABAH CINTA -




sakit tekak dan selsema menyambut kedatangan tahun baru cek kali nih.
redo ja.

lani dah la mood exam. huhu
dugaan betol.

dah berbungkus2 tisu dan berbiji2 woods cek guna. Alhamdulillah kurang skit. ni mugkin sebab musabab daripada 'kenduri' malam tahun baru tu. cek makan macam2, kena hujan lagi..huhu
 (meraih simpati ;p)
walaupun kekadang agak mengganggu proses study cek ni. yala minggu exam. masa ni la baru nak nampak muka kat PSB kan ? haha










mudah2an sumanya berjalan dengan lancar dan baik untuk semua kawan2 yang amek exam tahun ni. dah lama belajaq dari tahun lepas tapi baru tahun ni nak exam. dah tak larat nak simpan dah. huhuhu




 Ya Allah, permudahkanlah kami menjawab peperiksaan akhir bagi sem 3 kali ni. lapangkanlah dada dan fikiran kami semasa di dewan peperiksaan dan lancarkanlah penulisan kami. Amin..





2 comments:

Nasyha said...

selamat datanggg !
insyaallah byak lagi bendap yang kita belom discover .

pesanan iklas - alien cantek :)

nohasyida safie said...

yaa..kita perlu hadapi semuanya dengan senyuman ^^

baik alien cantik ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...