Wednesday, 14 December 2011

Kita Terjumpa Lagi

Assalamualaikum
Haluuu!




semalam busy la..sesangat busy..
haha
tapi assignment tak siap2 jugak.busy kot lain.
lepas balik kelas aku dan makcik rasa nak exercise ke mall.

busy melepak.

first
ada presentation public speaking. i'm talking about swimming.
nak persuade orang p berenang. tapi diri sendiri yang tak pandai berenang.
cano ??

second
melepak dengan sir. Fadhli. lecturer process writing sem lepas.
(ni bukan melepak tp terserempak)
banyak nasihat dan input yang kami dapat..hehe
^_^


third
dengan peje dan makcik. smbil makan cekodok. berbincang something yang sangat serius. bisness ;p
bincang trip sem depan. haha
 bincang design baju untuk trip nanti...ngeee
trip tahun depan tahun ni dah plan. ini dinamakan perancanagan yang strategik dan bijak. ya dak ?

fourth
dengan mok sambil merapu2 kt tasik kebanggaannya. chesss.hee
sambil mengirup udara segar...hmm..best..
ketika itu kami masih segak berbaju kurung sejak dari pagi sampai ke petang.
heee

and the last but not least
p bukit kachi untuk menyokong team nasyid TM.
Alhamdulillah. dapat no 3. tak sia2 kami p.
tahniah2




kumpulan  nasyid souturohaniah TM





segak bergaya






memenangi tempat ketiga




nasyid jemputan





^^terjumpa lagi...^^




sepatutnya ada discussion ob. tp ditunda sebab nak p tengok nasyid. ish2..
sorry ya kawan2...ngeee^^

eh. perasan tak yang dua tiga hari ni uum sejuk semacam ja. dah tak payah nak p overseas dah. dok kat uum ja dah boleh rasa sejuk sepanjang tahun...huhuhuu









3 comments:

Nasyha said...

okeh , 'terjumpa lagi ' kan ?
sengal ngekk .

peyansanstaro said...

untung la ge nasyid !
miahaha =p

nohasyida said...

makcik : yala terjumpa lagi...hahaha
senget sat malam tu..hehehe
hope bleh 'terjumpa' lagik.
hahah

peyan : sangat untung..hahah;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...